با سلام.
اینجانب تا 2 سال پیش شخصا خودم در کرج تولید میکردم که به دلایلی مجبور به جمع کردن و توقف کار شدم. دیدم دوستانی که تو این سایتا فعالیت دارنو واقعا سر از هیچی در نمیارن دارن یه روشای چرتو پرتی و میگن که اگرم درست باشه شدنی نیست. دوست عزیز با اون لوازمی که شما میگی دیگه تو ایران نمیشه پخت گرفت. مواد اولیه هم دیگه اون موادی نیست که بشه به شکل ازمایشگاهی پخت کرد. فک نکن راحته، فرض بر این که همه چی ردیف شه؛ طرف ناشیه با یه سوتیه کوچیک یا خودشو میسوزونه یا با یه بی دقتی اگه نتونی بوشو کنترل کنه سه سوت بالا سرتن. پس به این راحتی نیست. اولا جا باید بیرون شهر باشه؛ دوما باید بدونی از کی تو ناصر خسرو خریداتو بکنی، سوما باید بدونی با کیا داری کار میکنی چون کاری نیس تنهایی از پسش بر بیای و
اگر خواستار یاد گیریش، معرفی به ادم به درد بخور تو ناصر خسرو که هم لوازم و هم مواد مورد نیاز و داره که فقط دفه اول نیازه که برید دفعه دوم به بعد خودش برات میفرسته.
با بهترین قیمت.
Metha.ice@gmail.com ارسال ایمیل فقط
اینجانب تا 2 سال پیش شخصا خودم در کرج تولید میکردم که به دلایلی مجبور به جمع کردن و توقف کار شدم. دیدم دوستانی که تو این سایتا فعالیت دارنو واقعا سر از هیچی در نمیارن دارن یه روشای چرتو پرتی و میگن که اگرم درست باشه شدنی نیست. دوست عزیز با اون لوازمی که شما میگی دیگه تو ایران نمیشه پخت گرفت. مواد اولیه هم دیگه اون موادی نیست که بشه به شکل ازمایشگاهی پخت کرد. فک نکن راحته، فرض بر این که همه چی ردیف شه؛ طرف ناشیه با یه سوتیه کوچیک یا خودشو میسوزونه یا با یه بی دقتی اگه نتونی بوشو کنترل کنه سه سوت بالا سرتن. پس به این راحتی نیست. اولا جا باید بیرون شهر باشه؛ دوما باید بدونی از کی تو ناصر خسرو خریداتو بکنی، سوما باید بدونی با کیا داری کار میکنی چون کاری نیس تنهایی از پسش بر بیای و
اگر خواستار یاد گیریش، معرفی به ادم به درد بخور تو ناصر خسرو که هم لوازم و هم مواد مورد نیاز و داره که فقط دفه اول نیازه که برید دفعه دوم به بعد خودش برات میفرسته.
با بهترین قیمت.
Metha.ice@gmail.com ارسال ایمیل فقط
درباره این سایت